Sobre nosaltres

Mao Fusina

Responsable Itàlia

Maurizio (Mao) Fusina viu a Galbiate (Lecco); va estudiar Arquitectura a la Universitat Politecnico de Milà amb una tesi sobre la relació entre espai i activitats lúdiques. Després de graduar-se va decidir que mai construiria cases sinó relacions entre persones, i relacions entre persones i les coses que ens envolten. Ha col·laborat amb el Muba (museu per a infants de Milà), dissenyant i realitzant tallers per a escoles i famílies basats en l’ús de residus industrials i inspirats en el projecte Remida, amb el qual col·labora en diversos centres arreu d’Itàlia.


Actualment dissenya i produeix itineraris de formació per a professorat sobre l’ús de materials informals i no convencionals dins dels processos educatius i d’ensenyament. També, ha col·laborat amb la Universitat de Milà com a tallerista pel programa de postgrau a Ciències de l’Educació. Ha dissenyat itineraris culturals per a escoles i famílies al museu de Istituto degli Innocenti (Florència), al Museo delle Culture (Milà), al Chini Lab. (museu per a infants de Borgo San Lorenzo, Toscana). És el creador de la performance La città infinita i dissenyador dels jocs Metroquadro i Arcobaleno produïts per l’empresa Milaniwood. Li apassiona volar amb parapent, viu amb la Claudia i és pare del Lorenzo i la Maddalena.

Roberta Genova

Responsable Espanya

Roberta Genova va néixer a Sicília, Siracusa. Un cop graduada en Ciències de la Comunicació va començar a treballar per a diverses agències de publicitat i esdeveniments entre Roma i Palermo. Paral·lelament va col·laborar amb la Universitat de Ciències de la Formació de Palermo i Enna com a professora de Percepció i Comunicació Visual. El 2009 va guanyar una beca de doctorat en Disseny a la Universitat d’Arquitectura de Palermo amb una tesi sobre el museus per als infants, analitzant l’experiència i els espais de joc. Durant la recerca va tenir l’oportunitat de viatjar per tota Europa per conèixer de les millors experiències en el món sobre educació i creativitat.

Va ser així com va començar un nou camí i la realització de nous projectes, incloent la direcció d’una meravellosa città infinita a Palermo. El 2013 es trasllada a Barcelona i comença a construir, peça a peça, la primera città infinita a l’estranger, a Catalunya (Espanya).

Viu a El Masnou amb la seva família, Mirco, Lorenzo i Louis.

Méline Dutriévoz

Responsable Francia

Educadora de nens petits i formadora, acompanya tant els nens com els seus pares i professionals treballant pel desenvolupament de petits i grans. Méline sembra el seu camí amb els seus coneixements, les seves reflexions, les seves preguntes, fent la ruta més rica, més florida, més natural també. Méline transmet el seu enfocament pedagògic a través de la pedagogia lenta: un acompanyament de la primera infància on tota la riquesa està en la senzillesa de l’exploració i en el plaer del temps compartit. A Méline li apassiona el disseny de tallers educatius. Es diu d’ella que és una autèntica “bústia de suggeriments”! Amb la seva estructura Ebullarium, imagina i desplega instal·lacions lúdiques i innovadores que permeten als nens desenvolupar la seva creativitat i enginy. Va ser la seva inesgotable curiositat la que va portar Méline a Mao i Roberta. Quina gran trobada! Allunyades per quilòmetres però tan a  prop en les seves conviccions pedagògiques, Méline està molt contenta de formar part de la família “La Citta Infinita”.

Viu a les muntanyes del Vercors amb Joseph, Siméon, Adélie i Gaspard.